Fossil Grant Q: Proiectare

Q Grant arata ca un ceas analogic clasic. curea din piele maro cu incuietoare de argint, caz rotund, cadran, mâinile analogice și pe dreapta trei butoane. Display sau conectorul microUSB? Nici una. La prima vedere nu se uita la arta ei.

Carcasa de argint are un diametru de 44 mm și o înălțime de 13 mm. Prelucrarea și materiale și cusăturile de pe curea aspectul valoros. Revenind ceasul la eliberarea rapidă a brățară poate fi văzut. O ușoară presiune pe maneta este suficient, iar banda poate fi schimbate cu orice model de fosile. La fel ca Apple Watch este posibilă trecerea la un alt design, fără a dibuit și unelte speciale. Ca o alternativă la piele sunt diferite modele din nailon, bumbac, silicon sau metal pentru a alege.

Ticăitul ceasului este discret și plăcut liniștit; mâinile sunt acoperite cu culori luminoase. Astfel, puteți citi cu ușurință ceasul în întuneric timp de câteva ore.

Fossil Grant Q: Caracteristică

Q Grant a doua generație este rezistent la apă și praf. Rezistent la apă până la 5 ATM înseamnă că ceasul poate fi purtat atunci când spălarea mâinilor, dușurile sau în baie. dar înot sau chiar de scufundări nu este destinat.

Caracteristicile cheie includ pedometru, tracker de somn, diferite Anunță, de control de la distanță de muzică și de eliberare a camerei pentru smartphone. De asemenea, funcția de alarmă, afișare a datei, afișarea mai multor zone de timp și afișarea obiectivelor personale de fitness în ea.

Din cauza lipsei de display-uri, afișajele sunt reduse la minim și de lucru, folosind mâinile analogice și alarma de vibrații. Încorporat Buton baterie (CR2430) deține în conformitate fosili aproximativ șase luni și pot fi schimbate de către utilizator însuși. Odată cu utilizarea intensivă a funcției de vibrație, cursul de viață a bateriei scurtat – vom obține un indiciu deja la setarea ceasului. Un senzor de puls mari consumatoare de energie nu este instalat. Costul unui acumulator nou va fi de aproximativ 6 euro.

Fossil Grant Q: Q app

Valoarea adăugată a Watch hibrid apare numai după ce instalați aplicația Q de la Ceasuri Fossil. Acesta este disponibil gratuit pentru Android din Google Play Store și Apple App Store pentru iPhone. Înainte de a putea asocia ceasul cu smartphone-ul, utilizatorul trebuie să se înregistreze informații personale, cum ar fi e-mail, numele, sexul și data nașterii. Păcat o oportunitate irosită: Prin renunțarea de înregistrare a forțat fosili ar fi cu siguranță posibilitatea de a adăuga un nou grup țintă cu SmartWatch său hibrid care nu se poate face prieteni cu modelele de afaceri ale Apple si Google.

Cuplajul reală apoi se pliază cu ușurință. Activați Bluetooth, porniți aplicația, alegeți tipul de dispozitiv, a pus telefonul mobil și urmăriți împreună și apăsați timp de aproximativ cinci secunde pe butonul din mijloc al ceasului. La scurt timp după aceea, rapoartele app care au fost găsite inteligente ceasuri. Alegem ceasul nostru și aplicația începe sincronizarea. Ora și data nu sunt setate în ceas-Q inteligent în sine, dar care provin din telefonul mobil. Presupusa coroana de ceas este un alt, buton liber repartizabile în realitate.
Aplicația este construit bine înțeleasă.
Aplicația este utilizată pentru a seta funcțiile pe care doriți să le utilizați și ar trebui să fie la fel ca butoanele ceasului ocupate. Acțiuni precum versiuni ale camerei pentru camera smartphone, control muzică, sau telefon mobil de căutare sunt ușor de înțeles și nu necesită configurare suplimentară. Pentru utilizarea unor obiective, notificări, fusuri orare diferite și funcție de alarmă, există și alte opțiuni. După schimbarea setărilor pentru a sincroniza telefonul și ceas – care funcționează bine, atâta timp cât acestea nu sunt mai mult de câțiva metri distanță.

Ne place să utilizați căutarea inteligentă, care are loc la atingerea unui ton de apel pe telefonul mobil și, astfel ajută la regăsirea ușoară. De asemenea, eliberarea de la distanță pentru aparatul de fotografiat smartphone-ul este, în opinia noastră suplimentar o la îndemână. A treia funcție, noi de obicei selectat modul Change. Astfel, timpul de alarmă și de afișare a datei. Mâna mică în partea de jos a ceasului arată funcția selectată în prezent, ora de alarmă ceas de mână sau data.

Urmărirea țintă, am fost de testare scurt. Pentru a face acest lucru vom defini mai întâi o țintă. În cazul nostru: Bea opt pahare de apa pe zi. Cu fiecare pahar, am apăsați tasta funcțională, numărul de ceas. putem verifica app Rezultatul apoi, în Q.

Progresul obiectivului nostru de fitness (numărul dorit de pași pe zi) este afișată permanent pe scară mică procentual sub ceas.

Funcția de alarmă funcționează mare și foarte discret. În loc de telefoane zornăit doar o ușoară vibrație ne amintește pe încheietura mâinii. Asta e, probabil, nu este adecvat pentru a aduce cei care se trezesc cu întârziere din pat, dar rapoarte, de exemplu, atunci ar trebui să fie pe drumul spre autobuz.