Scaune de birou prost concepute

Potrivit ONS, peste 1,5 milioane de britanici lucrează acum de acasă, se bucură de o viață liberă de o navetă de dimineață sardiniană și cel puțin opt ore rămân în spatele unui birou într-un birou care este parțial egal prea rece și prea cald deloc Ore ale zilei.

Fără prezența unui șef sau a unor colegi care se străduiesc să se uite peste noi, urmărind fiecare mișcare și aruncând o încruntare dezaprobatoare atunci când amble din pat la 11am, încă în pijamalele noastre pentru a turna un al treilea bol cu Coco Pops, lucrul de la domiciliu poate pleca Ne simțim izolați din punct de vedere social și profesional.

scaun-office-birou

Indiferent dacă vă sfătuim să transformați mesele de bucătărie într-un birou improvizat în timpul zilei sau sunteți destul de norocoși să aveți o cameră de rezervă, puteți deveni un birou de acasă, făcând o zonă de lucru desemnată în casa dumneavoastră, spre deosebire de doar așezarea în pat Sau plantarea pe canapea cu laptop-ul în poala ta, este cheia pentru a crea un mediu de lucru productiv pentru tine.
Dar, deși încercați să recreați un birou ca și mediul în casă, pentru a vă menține motivat și productiv, nu trebuie să vă faceți o replică exactă a biroului pe care l-ați lăsat în urmă.

Lucrătorii care stau în scaune de birou prost concepute sunt, de asemenea, mai atenți la disconfortul lor, ceea ce înseamnă că aceștia sunt mai puțin concentrați pe munca lor

Rămâneți la revedere la birourile cu dimensiuni mari, sertarele care se blochează în mod constant, o unitate de climatizare care are unic scop în viață pare să fie frustrată și, cel mai important, spuneți-vă rămas bun de la scaune incomode.

Anul trecut, Dame Sally Davies, a arătat că în 2015 mai mult de 23 de milioane de zile lucrătoare în Marea Britanie au fost pierdute din cauza sănătății legate de birou, în timp ce peste jumătate de milion dintre aceste cazuri au fost atribuite tulburărilor musculo-scheletice. Deși nu putem identifica cauza exactă a acestor tulburări, experții spun că echipamentele de birou săraci pot contribui la exacerbarea tulburărilor deja existente.

Jenkin Au, managerul de produs EMEA pentru Steelcase, a declarat: “Evoluția tehnologiei și schimbarea stilului de lucru au revoluționat modul în care lucrăm, dar și ele au pus o presiune mai mare asupra corpului nostru. Boli cardiovasculare, precum și crearea de tensiuni în spatele nostru.

“Impreuna cu aceste probleme de sanatate, muncitorii care stau in scaune prost concepute sunt, de asemenea, mai concentrat pe disconfortul lor, ceea ce inseamna ca sunt mai putin concentrat pe munca lor.

Un scaun de birou bun, ergonomic vă va oferi suport pentru spate, vă va ajuta să vă îmbunătățiți postura și veți fi destul de confortabil pentru a vă petrece perioade lungi de timp așezate la birou.

David Kirtley, consultant pentru ședințe la Posturite, spune că alegerea unui scaun de birou poate fi o sarcină confuză: “Există o mulțime de opțiuni acolo, dar asigurați-vă că aveți scaunul potrivit pentru dvs. și pentru afacerea dvs. nu trebuie să fie complicată .

“Clientii vin la noi pentru ca nu se simt inconfortabili sau in durere sau scaunele existente le provoaca probleme. Au pierdut suficient timp sa se pregateasca cu scaunele de birou gresite si sunt gata sa gaseasca solutia potrivita .“

Kirtley spune că nu există o formulă secretă care să găsească scaunul potrivit pentru dvs., dar de obicei caută următoarele lucruri atunci când cumpără.

Buget

Ca regulă generală, plătiți pentru ceea ce obțineți. Cheltuielile mai mici vă pot oferi o mai bună ergonomie, mai multă ajustare, garanții mai lungi și limite mai mari de greutate.

Ajustări

Un scaun ergonomic bun are o gamă largă de ajustări care pot fi modificate pentru a se potrivi anatomiei unice a utilizatorului.

O femeie de afaceri care folosește tabletă digitală în birou
Asigurați-vă că alegeți un scaun cu cotiere reglabile CREDIT: ALAMY
Adâncimea reglabilă a scaunului și suportul lombar adecvat sunt esențiale și asigurați-vă că atunci când vă așezați pe scaun, spătarul nu se îndepărtează. În mod ideal, doriți ca unghiul scaunului și a spatelui să rămână neschimbat, indiferent dacă stați în poziție verticală sau înclinat înapoi – un pic ca un scaun balansoar.

Mediu inconjurator

Asigurați-vă că scaunul este potrivit pentru mediul înconjurător – de exemplu, puteți obține diferite roți (roți) pentru diferite tipuri de podea. Nu doriți să vă scoateți în mod necontrolat de-a lungul planșeelor de podea de fiecare dată când încercați să vă ridicați. De asemenea, asigurați-vă că ați avut tijă de gaz de înălțime corectă (polul reglabil pe care scaunul dvs. este susținut) pentru suprafața pe care lucrați.

Circulaţie

Un scaun care permite mișcarea este important atunci când aveți un loc de muncă sedentar de birou. În timp ce un scaun bun poate face o mare diferență, pauzele regulate de la stația de lucru sunt atât de importante.

Luați apeluri telefonice în picioare, mergeți la o plimbare, mergeți și discutați cu colegul dvs., mai degrabă decât trimiteți un e-mail, luați scările – orice pentru a vă crește nivelul de activitate este vital pentru sănătatea pe termen lung.

Aparențele

Nu te suge cu aspectul scaunului. Foarte rar sunt cele mai bune scaune cele mai ergonomice.

Dacă aveți îndoieli, apelați la un expert și vă vor vorbi despre cele mai bune opțiuni. Și nu uitați niciodată că prevenirea este mai bună decât vindecarea – investiți-vă în scaunul perfect înainte de a vă dezvolta

.Cu toate acestea în minte, vă recomandăm unele dintre scaunele noastre preferate ergonomice de birou … Cherner scaun de birou £ 1213, AramCherner scaun de birouThis Cherner pivot de bază scaun de sarcină (un tip de scaun utilizat împreună cu un birou de birou featuring Multiple ajustări) pot fi achiziționate fie din “nuc clasic”, fie din “fag natural” și sunt livrate atât cu brațe, cât și fără brațe.

Luminos și robust, acest scaun este reglabil în înălțime și ar face un plus elegant pentru orice birou de acasă. £ 615, Scaun de birou John LewisHerman Miller SAYLScaun de birou din argint proiectat, ușor și compact, scaunul de birou SAYL oferă un suport lombar excelent și are puncte de balamale special proiectate pentru a flexa și sprijini pelvisul. Este ușor de adaptat la dorința dvs. în timp ce spuma elastolex și scaunul din material textil Oferă amortizare care se potrivește cu conturul corpului dvs., lăsându-vă capabil să stați în el pentru perioade lungi de timp confortably.Eames EA216 scaun £ 2795, The Conran ShopEames EA 216 ChairCharles Eames este parțial responsabil pentru unele dintre cele mai celebrate scaune din secolul al XX-lea, iar Eames EA216 nu face excepție. Un scaun iconic Eames ar putea face o dentare în portofel, dar merită atât în ceea ce privește stilul, cât și confortul. Acest scaun moale cu căptușeală are un spătar înalt cu cotiere pentru confort optim în timpul muncii. Suportul de fixare din aluminiu turnat pe bază permite o ușoară înclinare.

Scaun de birou Jefferson £ 299, Scaun de birou John LewisJeffersonFolosit din piele falsificată, scaunul de birou Jefferson de la John Lewis este reglabil în înălțime și are spătar înclinat. Cotierele sunt fixate pe loc, care pot fi mai puțin de dorit pentru perioade lungi de timp, dar scaunele din căptușeală fac acest lucru din punctul de vedere al confortului. Puteți obține acest scaun în trei culori (gri, negru și castan) Potriviți-vă scaunul interior.

Torkel pivotant £ 35, scaun pivotant IKEATorkelPentru o opțiune bugetară perfect funcțională, mergeți la scaunul pivotant Torkel de la IKEA. Are o cotieră fixă, dar este reglabilă în înălțime și în tensiune înclinată pentru a se potrivi mișcărilor și greutății dvs. De asemenea, rotile de siguranță cu un mecanism de frânare sensibil la presiune pentru a menține scaunul la locul lui atunci când vă ridicați și o funcție pivotantă la îndemână. Scaun de birou AmaraLiberty Acest scaun de birou minimalist are o varietate de caracteristici avansate, inclusiv o înclinare automată și sensibilă la greutate, oferind suportul perfect pentru oricine care utilizează scaunul.

Aceste caracteristici permit scaunului să furnizeze suport lombar constant atunci când este utilizat chiar În cazul în care individul își schimbă postura.Songmics mesh birou Computer scaun £ 75.99, AmazonSongmics ochiuri de birou Computer ChairMade de înaltă calitate țesătură din poliester ochiurilor de plasă și material burete pentru o ventilație sporită și confort, acest scaun a fost proiectat special pentru utilizarea pe termen lung. Înălțimea sunt ajustabile, spătarul este proiectat pentru a stimula curba coloanei umane și este echipat cu talpă sup Port pentru suport lombar suplimentar.